Oyun

Xbox Game Pass’in Mart Ayı Oyunları Duyuruldu

Xbox Game Pass üyeleri için Mart ayı oyunlarını paylaştı. Listede her yaştan insanın keyif alabileceği çeşitliliğe sahip oyunlar var.

Warhammer 40,000: Boltgun

Warhammer 40,000: Boltgun, 90’ların retro stilini yansıtan aksiyon dolu bir FPS oyunu. Bir Space Marine olarak, galaksi genelinde tehlikeli bir görevde Chaos Space Marines ve Chaos’un şeytanlarına karşı savaşıyorsunuz.

Warhammer’ı bugün itibariyle oynayabilirsiniz.

PAW Patrol World 

Çocukların sevdiği kahraman köpeklerle dolu PAW Petrol World’ü, 07 Mart’tan itibaren oynamaya başlayabilirsiniz. Oyuda, çocukların hayal güçlerini genişleten ve onlara ekip çalışmasını öğreten bir macera var. Üstelik co-op (ekranı ikiye bölerek) oynamak da mümkün.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Sırada, nostaljiyi modern dokunuşlarla harmanlayan ve tüm yaş gruplarından oyunculara hitap eden eğlenceli bir oyun var. Sünger Bob ve arkadaşlarıyla Bikini Bottom’ı kurtaracağınız macera için 12 Mart’ı beklemeniz gerekiyor.

Control Ultimate Edition

Remedy Entertainment’ın geliştirdiği, doğaüstü üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunu, oyuncuları derin ve tahmin edilemez bir dünyada mücadele etmeye davet ediyor. Oyunda, doğaüstü yeteneklerinizi ustalıkla kullanarak, düşmanlarınıza karşı savaşacaksınız. Her karşılaşma, çevrenizi ve elinizdeki güçleri stratejik bir şekilde kullanmanızı gerektirecek. Bu macera için 13 Mart’a kadar beklemeniz gerekecek.

No More Heroes 3

Travis Touchdown’ın ışın kılıcını kuşanıp, galaksinin en ölümcül on dövüşçüsüyle karşı karşıya geldiği bir macera, 14 Mart’ta sizi bekliyor.

Lightyear Frontier 

Galaksinin en uzak köşesindeki bir gezegende çiftçilik macerasına hazır mısın? 19 Mart’tan itibaren, yabancı bitkiler ekin, kendi evinizi inşa edin ve dünyanın vahşi doğasını keşfedin.

MLB The Show 24 

Eğer beyzbol ilginizi çekiyorsa, MLB The Show 24’ü seveceksiniz. MLB The Show 24, her vuruşta, her koşuda ve her defansif harekette kendi hikayenizi yazmanıza olanak tanıyor. Kendi beyzbol yolculuğunuza başlamak için 19 Mart’ı beklemelisiniz.

Yorum Yaz